"Izgradimo snove zajedno"

PRAVILA KORIŠTENJA

Korištenjem bilo kojeg dijela mramor-granit-kamen.com i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem mramor-granit-kamen.com ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio mramor-granit-kamen.com ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Stranica mramor-granit-kamen.com u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja mramor-granit-kamen.com. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje mramor-granit-kamen.com ukoliko ne krše pravila korištenja. mramor-granit-kamen.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. mramor-granit-kamen.com sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje mramor-granit-kamen.com koristite na vlastitu odgovornost i mramor-granit-kamen.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup mramor-granit-kamen.com i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.
AUTORSKA PRAVA Stranica mramor-granit-kamen.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava mramor-granit-kamen.com i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je mramor-granit-kamen.com povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.


MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA

Stranica mramor-granit-kamen.com zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama mramor-granit-kamen.com
može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na mramor-granit-kamen.com portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.